Mainos
Mainos

Sipsien ystävien unelma: Tämä ravintola tarjoaa ruokia, jotka on valmistettu juustonaksuista

New Yorkissa avautuu pian ravintola, jonka ruokien pääraaka-aineena käytetään juustonaksuja.

Jos rakastat juustonaksuja, nyt kannattaa ottaa äkkilähtö Yhdysvaltoihin! New Yorkiin on nimittäin avautumassa ravintola, joka tarjoilee juustonaksuista valmistettuja ruokia. Ravintola on tosin auki vain rajoitetun ajan: The Spotted Cheetah -niminen pop-up -ravintola pitää ovensa auki vain kolmen päivän ajan 15.–17.8.

Juustonaksuravintola valmistaa kaikki ruokansa hyödyntäen amerikkalaisia Cheetos-naksuja. Ravintolan keittiömestarina toimii Anne Burrell, joka kertoo CNN:lle olevansa innoissaan pestistään.

– Olin niin iloinen, kun sain tehtäväkseni luoda ensimmäisen, uniikin menun Cheetos-ravintolaan. En malta odottaa vierailijoiden reaktioita, Burrell kommentoi.

Ravintolan menun jokainen ruoka sisältää juustonaksuja jollain tapaa - jopa jälkiruoissa. Juustonaksuja käytetään muun muassa lihapulliin, mac n cheese-ruokaan, nachoihin ja jopa juustokakkuun. Pop-up -ravintolatempauksen yhteydessä julkaistaan myös reseptikirja, jonka avulla jokainen voi loihtia juustonaksuista herkkuja kotona.

Lähde: Aftonbladet

 

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme