Mainos
Mainos

Snellmanin uutuustuote hämmästyttää: Myydäänkö ihmisille koiranmakkaraa?

Suomessa myytävä uutuusjauheliha on kääräisty pakkaukseen, joka muistuttaa muotonsa puolesta erehdyttävästi koiranmakkaraa.

Jauheliha pakataan Suomessa tavallisimmin joko muovisiin rasioihin tai lihatiskiltä tuttuun paperiin. Snellmanin uutuustuote tekee tässä kuitenkin poikkeuksen, sillä pihvijauheliha pakattu muotoon, joka muistuttaa erehdyttävästi koiranmakkaraa.

Pihvijauhelihaa valmiina pötkönä

Tässä tapauksessa silmä voi kuitenkin pettää, sillä kyseessä ei todellakaan ole koirille tarkoitettu herkku, vaan tavallista tiiviimmin pakattu jauheliha. Paketin muoto on muista jauhelihatuotteista poikkeava siksi, että siitä on tarkoitus leikata paistoa vaille valmiita jauhelihapihvejä.

– Kuka tykkää hampurilaisista? Me ainakin ja siksi kehitimme uuden Kunnon pihvijauhelihan! Tangosta leikatuissa pihveissä rakenne on aivan toisenlainen kuin käsin veivatussa taikinassa. Olemme käyttäneet valmistuksessa myös tavanomaista rasvaisempia lihapaloja, Snellmanin Facebook-sivuilla todetaan.


Video: Miltä maistuu oikea koiranruoka? Toimitus testasi.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme