Mainos
Mainos

Starbucks haastettu oikeuteen petoksesta: Mukeissa liian vähän kahvia

Kahvilaketju Starbucks on haastettu oikeuteen Yhdysvalloissa. Syynä on liian vähäinen kahvin määrä.

Starbucks-ketjua vastaan on nostettu joukkokanne Pohjois-Kaliforniassa. Starbucksin väitetään tarjonneen tarkoituksellisesti ja järjestelmällisesti latteja, joissa on 25 prosenttia vähemmän juomaa kuin on ilmoitettu.

Asianomistajat väittävät, että Starbucks ei ainoastaan annostele mukeihin liian vähän juomaa, vaan kupit ovat itse asiassa liian pieniä, jotta niihin edes mahtuisi ilmoitettu määrä kahvia.

Kanteen mukaan Starbucks on säästänyt vuosien saatossa miljoonia dollareita veloittamalla asiakkaitaan kahvista, jota he eivät ole koskaan edes saaneet.

Joukkokanteessa Starbucksia syytetään petoksesta ja valheellisesta markkinoinnista.

– Olemme tietoisia asianomistajien väitteistä, joissa emme usko olevan mitään perää. Olemme ylpeitä tarjoillessamme asiakkaillemme korkealaatuisia, käsityönä valmistettuja ja toiveiden mukaisesti tehtyjä juomia, ja informoimme asiakkaita vaihtelujen mahdollisuudesta, Starbucksin edustaja kommentoi Eater-julkaisulle.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme