Mainos
Mainos

Suklaata vedetään pois myynnistä – voi aiheuttaa allergisen reaktion

Suomessa vedetään pois myynnistä erä suklaata, sillä tuotteet saattavat sisältää ilmoitettua enemmän maitoa tai hasselpähkinää.

IKEA Oy ilmoittaa vetävänsä myynnistä kaikki seuraavat tuotteet: ”Tumma suklaa 60 %” ja ”Tumma suklaa 70 %”, à 100 g. Takaisinveto koskee kaikkia eriä. Tuotteen pakkausmerkinnöissä on maito ja hasselpähkinä ilmoitettu riittämättömästi.

– Tuotteet ovat turvallisia syötäviksi, mikäli henkilö ei ole allerginen maidolle tai hasselpähkinälle. Henkilöt, jotka ovat allergisia maidolle tai hasselpähkinälle saattavat tuotteen syötyään saada mainituista tuotteista allergisen reaktion, IKEA tiedottaa.

Maidolle tai hasselpähkinälle allergiset tai muuten asiasta huolestuneet asiakkaat voivat halutessaan palauttaa tuotteet lähimpään IKEA-tavarataloon täyttä hyvitystä vastaan. Palautus ei edellytä ostokuittia, ja tuotteiden hinta hyvitetään asiakkaalle.

Lähde: Evira 

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme