Mainos
Mainos

Suomalainen hittijuoma teki historiaa: Voitti arvostetussa kansainvälisessä kilpailussa hopeaa – "onhan tämä nyt huikeaa!"

Suomessa kehitelty glögiskumppa on voittanut hopeamitalin kansainvälisissa viinien maailmanmestaruuskilpailuissa.

Suomea sekä Ruotsia jo kahden viime joulun ajan villinnyt glögiskumppa Glöet on niittänyt kansainvälistä menestystä. Glögiskumppa voitti hopeaa arvostetussa viiinikilpailussa.

Glöet-glögiskumppa saa makunsa joulun tutuista mausteista kanelista, neilikasta, appelsiinista, inkivääristä, vaniljasta ja sitruunasta. Tuote jäähdytetään kylmäksi ja se sopii tarjottavaksi seurustelujuomana, tervetuliaismaljana ja pikkusuolaisen tarjottavan tai joulun jälkiruokien kanssa. 

Vuonna 1969 perustettu The International Wine & Spirit Competition (IWCS) on vuosittain järjestettävä viinien maailmanmestaruuskilpailu, johon osallistuu viinejä yli kahdeksastakymmenestä maasta. Marraskuussa 2017 Lontoossa järjestettävässä palkintogaalassa juhlitaan kulta, hopea ja pronssimitalin voittaneita tuotteita – suomalaisten innovoima ja Espanjassa valmistettu Glöet nousee lavalle pokkaamaan hopeaa.

– Onhan tämä nyt huikeaa! Kun jouluna 2012 testailimme ja maistelimme omatekoista glögiskumppa-sekoitusta kotona ja mietimme miksi kukaan ei ole tehnyt tästä tuotetta, ei olisi voinut kuvitella, että Glöet voittaa palkinnon alan arvotetuimmassa viinikilpailussa, iloitsee Anette Raunio.

Glöetin keksijöiden mukaan kasvu on ollut nopeaa. Vaikka tuote on ollut markkinoilla vasta kaksi kautta, Glöet on Suomen lisäksi myynnissä jo Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Virossa, Saksassa, Itävallassa, Englannissa sekä Luxembourgissa. Lisäksi neuvottelut ovat käynnissä Amerikan markkinan avaamisesta vielä täksi jouluksi.

– Tämä on ensimmäinen kerta, kun suomalainen yritys voittaa palkinnon alan arvostetuimmassa kilpailussa viini- tai kuohuviinikategoriassa. Palkinto on loistava apu myyntityössä uusien maiden valloittamiseksi, päättää Glöetiä valmistavan suomalaisen startup-yrityksen perustaja, Juha-Matti Raunio.

 

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme