Mainos
Mainos

Suomalainen lähdevesi palkittiin maailman parhaana

Suomalaisen lähdevesiyrityksen lähdevesi palkittiin täysin pistein Brysselissä Superior Taste Award -kilpailussa kesäkuussa.

Suomalainen vesi niittää arvostusta myös maailmalla. Sen lisäksi, että kotimaamme hanavesi on laadukasta ja puhdasta, ovat myös lähdevetemme laadukkaita, minkä osoitti hiljattain saatu palkinto lähdevesien sokkomakutestissä. 

Keski-Pohjanmaalta Multilan ja Anttilan lähteistä nostettava Finn Springin lähdevesi sai täydet kolme tähteä ja Spring Aqua Premium hiilihapollinen lähdevesi kaksi tähteä. Organisaation tuomareina on 15 arvostettua ruoka- ja sommeliervaikuttajaa ympäri Eurooppaa. Tuomaristo arvioi tuotteet sokkotestinä. 

– Olemme aina ymmärtäneet lähdevetemme ensiluokkaisen laadun, perustuuhan koko toimintamme tälle upealle luonnon raaka-aineelle. Olemme hyvin otettuja lähdevesien saamasta kansainvälisestä arvostuksesta. Palkinnot tuovat lisäarvoa ja vahvistavat lupaustamme maailman parhaasta vedestä, Finn Springin hallintojohtaja Virpi Ali-Haapala iloitsee.

Lähde: Finn Spring Oy

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme