Mainos
Mainos

Suomalaiset närkästyivät karkkiuudistuksesta: Fazer teki yllättäen muutoksen suosittuun pääsiäistuotteeseen

Pääsiäiskarkit ovat taas kaupoissa, mutta jotain on muuttunut. Fazerin Pupuneidin hedelmärae -pussi on käynyt läpi uudistuksen. Punaisia ja vaaleanpunaisia karkkeja ei pussissa enää ole.

Pupuneidin hedelmärae -karkkipussin uudistuminen on aiheuttanut närää suomalaisissa. Asiaa on puitu niin keskustelupalstoilla kuin sosiaalisessa mediassakin. Fazer Makeisten viestintäjohtaja Liisa Eerola vahvistaa karkkipussin sisällön muuttuneen tänä keväänä. 

– Pupuneidin hedelmäraepussin sisältöä on muutettu. Pussista löytyy tänä pääsiäisenä seuraavat maut: persikka, metsämarja ja päärynä. 

– Tuotantoteknisistä syistä johtuen makeispussin koostumusta on hieman muutettu poistamalla punasävyiset mansikka- ja vadelma-makeiset pussista. Jokainen raeväri on valmistettu makeistehtaassa erillisenä tuotteena, ja kyseessä on lyhyen kauden tuote, Eerola selittää. 

– Sekoitukseen jääneet värit valittiin siten, että ne sopisivat mahdollisimman hyvin pääsiäisen värimaailmaan. 

Lappeenrannan makeistehtaalla valmistettava karkkipussi on pääsiäisen kausituote. 

– Kuten kaikkien tuotteidemme kanssa, kuuntelemme tarkasti saamaamme palautetta ja otamme sen huomioon tulevia tuotteita suunnitellessamme, Eerola toteaa.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme