Mainos
Mainos

Suomalaiskokki muistuttaa: Oikea tapa keittää uudet perunat – yksi muistisääntö kaikkein tärkein

Pitkän uran tehnyt kokki Antti Vahtera opastaa videolla, kuinka keität uusista perunoista joka kerta täydellisiä. 

Television ruokaohjelmista tuttu kokki Antti Vahtera muistuttaa, että yksi tärkeimmistä seikoista uusien perunoiden valmistuksessa on suola. Jos suolaa on liikaa tai liian vähän, voi kesän paras makunautinto mennä pilalle.

– Varhaisperunoita keitettäessä tärkeintä on, että yhdelle litralle vettä laitetaan ruokalusikallinen suolaa. Jos haluaa olla oikein tarkka, niin voi mitata vaa'alla 20 grammaa, Vahtera opastaa videolla.

Millä niksillä uudet perunat pystyy kuorimaan supernopeasti? Kannattaako perunat lisätä kylmään vai kiehuvaan veteen? Mitä muuta varhaisperunoiden valmistamisessa tulee ottaa huomioon? Katso videolta Antti Vahteran vinkit.

Video: Bazar Kustannus

Artikkeli on julkaistu ensimmäisen kerran 23.6.2017.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme