Mainos
Mainos

Suomalaismiehen lehtipihvi paljastui jauhelihapihviksi – ABC-ketju pahoittelee: "Pyydämme anteeksi tapahtunutta"

Facebookissa niittää huomiota suomalaismiehen päivitys, jossa hän kertoo saaneensa perinteisen lehtipihvin tilattuaan lautaselleen jauhelihapihvin.

Lauri Heinimaa koki vastikään yllätyksen tilattuaan lehtipihvin Raision ABC:llä. Klassikkopihvi ei nopean tarkastelun jälkeen vaikuttanut olevan sitä, mitä piti.

– Käytiin äsken Raision ABC:llä syömässä. Taululla kuvailtiin tuttu 130 g naudan lehtipihvi. Annosta hetken maisteltuamme totesimme, että nyt on jotain vialla. Lehtipihvi, josta olimme maksaneet 15 euroa, olikin hyvin ohut jauhelihapihvi! Ja kyllä! Tämä varmistettiin vielä keittiöstä. Kuulemma ketjun määräys. Halvempaa tehdä näin. Kun kysyin, että miksei se lue tuolla taululla, vastaus oli: "Eihän kukaan niitä ostaisi sitten", Heinimaa kirjoittaa.


ABC-ketju pahoittelee tapausta

SOK:n ABC-liikennemyymälöiden kehitysjohtaja Antti Erikivi kertoo Makuja.fi:lle kuulleensa tapauksesta tänään aamulla, jonka jälkeen asian selvittäminen aloitettiin välittömästi. Erikiven mukaan viidellä Turun Osuuskaupan ABC-asemalla on kesän ajan myyty virheellisesti kotimaisesta jauhelihasta valmistettua lehtipihviä.

– Pyydämme anteeksi tapahtunutta. Tuote on vedetty pois myynnistä välittömästi, sillä se ei täytä ketjumme laatukriteereitä lehtipihville, Erikivi toteaa.

Katso videolta, kuinka ABC:n lehtipihvi valmistetaan oikeaoppisesti!


Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme