Mainos
Mainos

Suomalaismiehen vitsi valmislihapullista kerää tykkäyksiä Facebookissa: "Mummo kaivoi muunnettua maissitärkkelystä kaapista"

Suomalaismiehen humoristinen tarina valmislihapullista on kerännyt jo tuhansia tykkäyksiä Atrian Facebook-sivuilla.

Eineslihapulliin on jo vuosikaudet pyritty liittämään mielikuvia pullantuoksuisista isoäideistä – ja suomalaismiehen viesti Atrian Facebook-sivuille ottaa tästä tavasta kaiken ilon irti. Miehen päivitys on kerännyt tuhansittain tykkäyksiä.

"Lihapullat ja muusi – Ihan tuli lapsuuden kesät mummon kesäpaikassa mieleen kun tätä söi.

Se hetki, kun mummo kaivoi muunnettua maissitärkkelystä kaapista tehdessään vellistä muusia; se ei hevillä unohdu.

Herneproteiinin maanläheinen ja vieno tuoksu leijaili keittiössä kun mummo painoi sidekudosproteiinia, naudan rasvaa sekä hernekuitua lihamyllyn läpi lihapullamassaa varten. Nam, se jos mikä oli turvatun lapsuuden tuoksu.

Kovetettu palmurasva muodosti pyhän liiton hydrolysoitujen rypsi-ja maissiproteiinien kanssa mummon häärätessä ruokaa pienessä keittiössään. Aitoa kermajauhetta ja sokerikulööriä ei säästelty kun mummo loihti muunnetun maissitärkkelyksen turvin täydellisen hunnun tälle lapsuuteni lempiruoalle. Kiitos mummo.

Tämä tuote kuuluu 'kunnon arki' tuoteperheeseen, mutta minulle sen nauttiminen oli silkkaa juhlaa", suomalaismies kommentoi Atrian Facebook-sivuilla.


Lähde: Facebook


Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme