Mainos
Mainos

Suomalaisten valitus Valion maitotölkistä otettiin vakavasti: "Lehmälle piti äkkiä lisätä kypärä päähän"

Maitotölkkien ulkonäkö on kautta aikain herättänyt paljon mielipiteitä suomalaisissa. Joskus on jouduttu jopa tekemään pikaisia muutoksia tölkkien ulkonäköön siksi, että aiheesta on saatu niin paljon palautetta.

Valion pakkausteknologiapäällikkö Tanja Virtanen-Leppä muistelee, että vuosia sitten maitotölkkien kyljissä komeileviin kuviin jouduttiin tekemään muutos siksi, että Valiolle tulvi aiheesta palautetta. Tuolloin maitotölkkien kyljissä seikkaili pyöräilevä piirroslehmä, jonka turvavarusteet eivät olleet aivan ajanmukaiset.   

– Polkupyöräilevälle lehmälle piti äkkiä lisätä kypärä päähän kuluttajilta saadun runsaan palautteen vuoksi, Virtanen-Leppä kertoo.

Tölkkien kyljissä komeilevat kuvat valitaan harkiten, sillä moni kokee, että maidon makukin muuttuu kuvien mukana – ja tämän muutoksen toivotaan tietysti olevan positiivinen.

– Joskus käy niin, että kun tölkin ulkonäköä muutetaan, niin osa kuluttajista kokee myös sisällön muuttuneen: maito alkaakin maistua erilaiselta kuin aikaisemmin! Virtanen-Leppä kertoo.

– Tämä ilmiö toistuu muissakin elintarvikkeissa kuin maidossa, hän jatkaa.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme