Mainos
Mainos

"Supermaukas ruoka" – voikanan reseptiä on pakko kokeilla!

Kokeile jotain uutta maanantai-illan iloksi ja ota testiin intialaisen voikanan resepti!

Sivumaku-ruokablogia kirjoittava Jani Kinnunen valmisti vastikään intialaista voikanaa, joka sopii bloggarin mukaan loistavasti kylmenevien iltojen lämmikkeeksi.

– Butter Chicken on punjabilaisesta keittiöstä kumpuava klassikko, joka kehitettiin Moti Mahal -raflassa Delhissä. Siitä liikkuu paljon erilaisia versioita, mutta perusjuju on mausteisessa jogurttimarinadissa maustunut kana, joka kypsennetään miedossa, tomaattisessa curry-voikastikkeessa, Kinnunen kertoo blogissaan.

– Tuntui suorastaan velvollisuudelta jakaa tämä ilosanoma teillekin. Supermaukas ruoka niin Intian helteisiin kuin Suomen talvipakkasiinkin, Kinnunen hehkuttaa.

Katso intialaisen voikanan resepti täältä.


Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme