Mainos
Mainos

Supersuositun Napue Ginin luojilta uskomaton uutuustuote "baarikäsille" – tämä ei ole aprillia

Maailmankuulua Napue Giniä valmistava Kyrö Distillery ja Berner Oy:n Tummeli-brändi ovat saaneet toisistaan yllättävät yhteistyökumppanit.

Kahden suomalaisyrityksen yhteistyön tuloksena syntyi erityisesti baarimestareiden ja muiden koville joutuvien, kuivien käsien tarpeisiin kehitetty Moisturyeser-käsivoide. Kyrö Distilleryn käyttöön kehitetty käsivoide on myös osa ruistislaamon kansainvälistymissuunnitelmaa. Tummeli tuo käsivoiteen myyntiin myös kuluttajille.

Kyrö Distillery Company huomasi monien baarimestareiden kärsivän kuivista käsistä. Baaritiskin takana iho on kovilla: jatkuva peseminen, sitrushedelmien käsittely, tiskaaminen ja erilaisten nesteiden kanssa lotraaminen kuivattaa kädet, ellei niitä hoida huolella. Ikäviä ”baarikäsiä” välttääkseen alan ammattilaiset etsivät mitä moninaisimpia tapoja kosteuttaa käsiään, tavallisista ruokaöljyistä aina kalliisiin luksustuotteisiin saakka – usein vaihtelevin tuloksin.

Kyrö Distillery kehitti Tummelin kanssa käsivoiteen erityisesti baarimestareiden käsien tarpeisiin. Lopputuloksena syntyi erikoiserä Moisturyeser-käsivoidetta, jossa yhdistyvät perinteinen Tummelin teho ja Kyrö Distillerylle tärkeä raaka-aine, kotimainen ruis.

Moisturyeser-käsivoide on myös osa Kyrö Distilleryn kansainvälistymissuunnitelmaa. Tummeli tuo käsivoiteen huhtikuussa myyntiin myös kuluttajille Tummeli Käsivoide -nimellä.

– Hauskinta tässä yhteistyössä on se, että molemmat yritykset hyötyvät odottamattomilla tavoilla: Kyrö Distillery voitelee baarimestareita lahjalla ja Berner Oy ja Tummeli saavat uuden, erilaisen tuotteen valikoimiinsa. Samalla nostetaan klassinen, maatalouskäytöstä noussut Tummeli uudestaan iholle, Mikko Koskinen Kyrö Distillery Companystä kertoo.

Lähde: Kyrö Distillery Company

***

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme