Mainos
Mainos

Superterveellinen juoma virkistää – korvaa täysin kahvin

Jos toivoo pääsevänsä eroon kahvista, on erityisen sopiva ja terveellinen korvike matcha, jolla on niin ikään piristäviä vaikutuksia.

Matchaksi kutsutaan hienoksi jauhettua erityisen korkealaatuista vihreää teetä, joka kuuluu sekoittaa veteen erityisellä bambuvispilällä. Vihreästä teestä jalostetulla juomalla on huikeita terveysvaikutuksia – ja tästä syystä se sopiikin erityisen hyvin kahvin korvaajaksi.

TIESITKÖ? Matchaa on juotu Japanissa osana erilaisia teeseremonioita jo vuosisatojen ajan ja maultaan matcha muistuttaa ruohoisempaa versiota tavallisesta, uutetusta vihreästä teestä.

Matcha sopii oivallisesti kahvin korvaajaksi, sillä korkean antioksidanttipitoisuuden lisäksi se kiihdyttää aineenvaihduntaa, parantaa keskittymiskykyä – sekä puhdistaa kehoa luonnollisesti. Moni kokee niin ikään, että matchalla on hyvin piristäviä vaikutuksia – jotka voivat kestää parhaimmillaan koko päivän.

Tutkijat epäilivät alun perin, että tämä piristävä vaikutus johtuisi matchan sisältämästä kofeiinista, mutta sittemmin ollaan saatu selville, että juoman piristävä vaikutus johtuu sen muista luontaisista ja terveellisistä ainesosista.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme