Mainos
Mainos

Surkuhupaisa kuva texasilaisesta ruokakaupasta leviää: Kuoletko mieluummin nälkään vai syötkö vegaaniruokaa?

Edes luonnonkatastrofin aiheuttama ruokapula ei ole ajanut grilliruokaa rakastavia texasilaisia vegaaniruoan pariin – ainakin jos viraalihitiksi nousseen kuvaan on uskominen. 

Hurrikaani Harveyn runtelemassa Texasissa kärsitään monin paikoin elintarvikepulasta. Ruokakaupan hyllyt ammottavat tyhjyyttään, kun kansalaiset hamstraavat ruokaa koteihinsa ja uusien tuotteiden saaminen varastoon on pitkittynyt luonnonkatastrofin vuoksi. Pulaa on erityisesti tuoretuotteista.

Twitteriin jaettu, nettihitiksi noussut kuva kuitenkin osoittaa, että hätätilanteessakin on ilmeisesti varaa valita. Mitä ruokaa texasilaiset eivät suostu syömään, vaan kuolevat mieluummin vaikka nälkään?

Kuvan perusteella vegaaniruokaa:

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Kuvan jakoi twitteriin amerikkalainen käsikirjoittaja, näyttelijä ja koomikko Matt Oswalt. Kuva on kerännyt muutamassa päivässä yli 200 000 tykkäystä sekä yli 80 000 uudelleenjakoa. 

Kuvan todenperäisyyttä ei ole pystytty todentamaan, mutta se ei ole estänyt kuvan leviämistä huimaa vauhtia eri sosiaalisen median kanavissa. Vegaanit ovat yrittäneet perustella tuotteiden jäämistä hyllyyn sillä, että useat niistä vaativat kypsennystä, eikä hurrikaanin runtelemissa kotitalouksissa ole välttämättä mahdollisuutta nyt käyttää hellaa.

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Läjde: Someecards

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme