Mainos
Mainos

Suut makeiksi Trump-kakulla – MTV:n vaaliherkku ennusti voittajan

MTV Uutiset valmistautui tänään Yhdysvaltain presidentinvaalien tulosjulkistukseen varta vasten tilanteeseen tehdyllä Trump-kakulla, joka päästiin korkkaamaan voiton varmistuttua.

Toimituksessa oli kuitenkin vain yksi kakku, joten myös Hillary Clintonin voittoa olisi juhlistettu Trumpin "Make America Great Again" -lippiksellä.

Leipojana toiminut uutistuottaja Marjaana Wikman kertoo, että häneltä tilattiin nimenomaan Trump-kakku. 

Toimituksen esimiesten mukaan Trump valikoitui kakun inspiraation lähteeksi siksi, että hän on omalla tavallaan monipuolisempi kuin Hillary Clinton. Republikaaniehdokkaan voittoa sillä ei tieten tahtoen ennustettu.


– Ajattelimme, että näistä presidentinvaaleista muistetaan tulevaisuudessa juuri Trump. Nyt kakku kaiken lisäksi osui oikeaan, mutta toisaalta; häviön tullessa olisi voinut kuvitella murskaavansa kakkulapiolla Trumpin unelman presidenttiydestä, Wikman kertoo. 

– Minäkin veikkaan, että ei olisi tuonut minkäänlaista tyydytystä, jos olisin lapioinut lautaselta Hillary Clintonia samalla kun raportoin Trumpin voitonkulkua, toteaa puolestaan aamuvuorossa ollut uutistuottaja Krista Rastamo.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme