Mainos
Mainos

"Sydämeni särkyi" – 89-vuotias "mehujääpappa" sai ihmiset liikuttumaan

Fidencio Sanchez, 89, voi viimein jäädä eläkkeelle – kiitos tuntemattomien lahjoittajien.

Fidencio Sanchez, 89, tekee rahaa myymällä mehujäätä Chicagossa. Sanchez kulkee kaupungin lähiön katuja jääkaapilla varustetun kärryn kanssa ja soittaa kelloa, joka kertoo asiakkaille ”mehujäämiehen” saapumisesta.

Viime vuosina Sanchez on törmännyt iän aiheuttamiin ongelmiin: miehen polvet eivät enää kanna, mutta työntekoa hän ei ole voinut lopettaa. Pian tilanne kuitenkin muuttuu, kertoo CNN.

Joel Cervantes Macias, mehujäätä ostanut asiakas, liikuttui Sanchezin työmoraalista niin, että osti jäätelöitä viidellä kympillä. Sitten Cervantes Macias perusti joukkorahoitussivun. Ideana oli kerätä Sanchezille 3000 dollaria, siis noin 2600 euroa. Sivulla oli kuva miehestä kärryineen.

Tavoite ylittyi välittömästi: sivu on kerännyt jo 221 000 dollaria, siis noin 196 000 euroa.

– Sydämeni särkyi, kun näin tämän miehen, jonka pitäisi nauttia eläkkeestä, mutta joka työskentelee, Cervantes Macias kuvaa.

– Kuva osui varmasti moniin sydämiin… Ja se on syy monille lahjoituksille. Se osoittaa, että ihmiset arvostavat rankkaa työtä.

Sanchezin vaimo on sairas, ja parin tytär menehtyi aikuisiällä. Sanchez on tehnyt töitä koko elämänsä: hän jäi orvoksi kuuden kuukauden ikäisenä, ja aloitti työskentelyn jo 13-vuotiaana. Mies on luonnollisesti saamastaan lahjoituksesta hyvin onnellinen.

– Lopetan työt pian, hän lupaa.

Alkoiko tehdä mieli jäätelöä? Testaa tämä:


Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme