Mainos
Mainos

Syksyistä arkiruokaa – tee herkullinen tacotäyte kurpitsasta

Ruokabloggaaja Jani Kinnunen vinkkaa kokeilemaan kurpitsaa klassisten tacojen täytteenä.

Syksyllä kurpitsat ovat sekä parhaimmillaan että edullisimmillaan ja  Sivumaku-ruokablogia kirjoittava Jani Kinnunen suositteleekin valmistamaan kurpitsoista herkullista täytettä tacoille. 

– Homma hoituu yhtä hyvin monenlaisilla kurpitsoilla, jos myskikurpitsaa ei ole saatavilla, Kinnunen vinkkaa.

Bloggaaja huomauttaa, että tacot ovat myös erityisen monipuolista ruokaa, sillä niitä voi tarjoilla sekä sellaisenaan alkuruokana, pääruokana tai napostelupalojen muodossa.

– Näitä voi vetää monta tacoa pääruoaksi, ottaa yhden alkupalaksi tai asetella meksikolaishenkisten illanistujaisten tarjottimelle napattavaksi oluen tai drinksun kylkeen.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme