Mainos
Mainos

Tajunnanräjäyttävää! Nestlé paljastaa, mitä KitKat-suklaapatukan täyte todellisuudessa on

Kukapa olisi uskonut, että KitKat-suklaapatukan mehevä täyte on oikeasti...

....murskattua KitKat-patukkaa! Kyllä. Brändin omistava ja tuotetta valmistava monikansallinen yritys Nestlé kertoo, että KitKat-patukat syntyvät oikeastaan kierrätysmateriaalista.

Jokaisessa KitKat-patukassa maitosuklaapäällyksen alla on vohvelia. Tämän vohvelin sisällä on vielä ohuita kerroksia herkullista ”töhnää”. Nestlé on aiemmin kuvaillut tätä töhnää ”pehmeän kermaiseksi suklaakerrokseksi”. Se ei oikeastaan kerro tuotteen todellisesta sisällöstä mitään.

KitKat-täyte onkin muussattua KitKatia!

Todellisuudessa tämä herkkutöhnä onkin ylijääneistä ja virheellisistä KitKat-patukoista tehtyä murskaa. Nestlé on siis keksinyt nerokkaan tavan kierrättää vialliset tuotteet.

Yksi asia kuitenkin saattaa ihmetyttää monia herkkusuita: miten maailman ensimmäinen KitKat on syntynyt, jos sen sisältämään töhnään tarvitaan KitKat-patukoita? Ehkä ensimmäiset KitKatit tehtiin vain päällyssuklaasta ja vohvelista, kunnes joku suklaanero keksi lisätä sinne vielä yhden täytteen.

Lähde: Kidspot

***

Katsomo-video ei ole saatavilla

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme