Mainos
Mainos

TalSa: Viking Linen poronkäristys olikin kebabia – "kokkimme oli ymmärtänyt väärin"

Maanantaina paljastui, että ABC-ketjun tietyissä ravintoloissa on myyty kesän ajan jauhelihaa lehtipihveinä. Taloussanomien mukaan myös Viking Linella on sattunut erehdys lihojen kanssa. 

Taloussanomat kertoo Viking Linen XPRS-laivalla heinäkuussa sattuneesta tapauksesta, jossa heinäkuun puolivälissä matkustanut asiakas kertoi lapsensa saaneen poronkäristyksen sijasta kebablihaa. 

– Uusi kokkimme oli ymmärtänyt väärin ja tehnyt väärän annoksen. En voi kuin pahoitella. Näin ei saisi mennä, kommentoi Viking Linen tiedotuspäällikkö Johanna Boijer-Svahnström Taloussanomille ja sanoi kyseessä olleen yksittäistapaus.

Boijer-Svahnströmin mukaan päivä oli ollut kiireinen eikä kukaan muu ollut antanut palautetta pieleen menneistä annoksista. 

Poronkäristys on laivan lasten menussa, jonka ruuat on valittu yhtiön järjestämässä lasten lempiruokakilpailussa. Voittajat valmistivat reseptinsä yhdessä huippukokki Michael Björklundin kanssa.

– Oikean annoksen liha on poron lapaa, joka tulee Ruotsin Lapista, Boijer-Svahnström totesi Taloussanomille.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme