Mainos
Mainos

Tämä pasta jokaisen pitäisi osata tehdä – tarvitset vain kuusi ainesosaa

Pastareseptejä löytyy lukuisia erilaisia, mutta välillä kannattaa palauttaa mieleen, että pastassa välillä vähemmän on enemmän.

Pasta carbonara ja spaghetti bolognese ovat monien suosikkipastoja, mutta tiedätkö mikä on Cacio e pepe? Pastan valmistuksessa usein vähemmän on enemmän. Tämä italialaisten herkullinen suosikkipasta valmistuu vain kuudesta eri aineosasta helposti ja yksinkertaisesti.

Pastaa Cacio e Pepe

4 annosta

340 g spagettia
4 rkl voita
1 tl neitsytoliiviöljyä
1,5 dl pecorino romano -juustoa 
suolaa
mustapippuria

Laita runsaasti vettä kiehumaan kattilaan ja mausta vesi suolalla. Lisää spaghetit kiehuvaan veteen ja keitä al denteksi, eli noin 8–10 minuuttia.

Pastan kiehuessa sekoita voi, oliiviöljy ja pecorino-juusto kulhossa.

Kun spaghetit ovat valmiita, huuhdo ne ja säästä 1,2 desilitraa pastan keitinvettä. Lisää spaghetit heti voi-juustoseokseen. Sekoita ja lisää keitinvettä sen verran, että kastikkeesta tulee kermaisen paksua. Mausta suolalla ja runsaalla mustapippurilla.

Jaa pasta neljään annokseen. Tarjoile heti!

Lähde: Purewow

***


Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme