Mainos
Mainos

Yllättävä raaka-aine sopii täydellisesti pizzaan – herkullinen lopputulos!

Kupritsa sopii yllättävän hyvin pizzaan! Kruunaa herkku vuohenjuustolla ja uusi suosikkipizzasi on valmis. 

Kurpitsa on yllättävän herkullista pizzan päällä. Kokeile herkun valmistamista vaikkapa tämän reseptin mukaan.

Kurpitsa-vuohenjuustopizza

(pellillinen)

1,2 dl kurpitsasosetta
1, 2 dl tomaattikastiketta
5 dl tuoretta kurpitsaa kuutioituna
1/2 sipuli, viipaloituna
1/2 punainen paprika, viipaloituna
1/2 kesäkurpitsa, kuutioituna
150 grammaa vuohenjuustoa 
300 g mozzarellaraastetta

1. Laita uuni lämpenemään 220 asteeseen

2. Levitä pizzapohja leivinpaperin päälle. Sekoita tomaattikastike ja kurpitsasose keskenään ja levitä ne pohjan päälle. 

3. Lisää täytteet yksi kerrallaan, jätä vuohenjuusto ja juustoraaste viimeiseksi. 

4. Paista uunissa 10–15 minuuttia kunnes pohja on paistunut rapeaksi, juusto on sulanut kunnolla ja pizza on saanut kauniin värin. 

Lähde: 

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme