Mainos
Mainos

Tarjoilijan ystävällinen ele johti potkuihin – sosiaalisessa mediassa nousi myrsky

Pikaruokaravintolan työntekijä sai potkut annettuaan ilmaiseksi ruokaa sotaveteraanille.

19-vuotiaan Alex Mestan työt Jack in the Box -pikaruokaravintolassa loppuivat, kun ravintolan johto ei suvainnut hänen ystävälliseksi tarkoittamaansa elettä. Kaksi vuotta ravintolassa työskennellyt Mesta sai potkut, kun valvontakameroista paljastui, että hän oli tarjonnut ravintolan vakiasiakkaalle, sotaveteraanille ilmaiseksi tacot ja kahvit.

– Tiedän, etten toiminut oikein ravintolan kannalta, mutta minulle itselleni se tuntui oikealta teolta, Mesta kommentoi. 

Ylijääneet tacot olisivat Mestan mukaan päätyneet pian roskikseen, ja neljän dollarin arvoiset tacot tuntuivat nuoren miehen mielestä varsin pieneltä kiitokselta veteraania kohtaan.

Tapauksesta kertonut Facebook-julkaisu nousi viraalihitiksi ja keräsi nopeasti yli 9000 jakoa ja ravintolaa boikotilla uhkaavia kommentteja. 

Ravintola kirjoitti nopeasti vastineen Facebook-julkaisulle:

”Myös me olemme kiitollisia veteraaneille ja kaikille niille miehille ja naisille, jotka tälläkin hetkellä palvelevat asevoimissa. Tässä tapauksessa ei ole sopivaa kertoa tarkkoja yksityiskohtia ravintolan sisäisistä asioista, mutta toimenpiteemme eivät perustuneet vain yhteen tapaukseen eivätkä liittyneet asiakkaan armeijataustaan millään tavoin.”

Lähde: Delish

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme