Mainos
Mainos

Täydellinen käyttötapa tonnikalalle: Oletko valmistanut tätä herkkua?

Ruokabloggaaja Hellapoliisi vinkkaa valmistamaan tonnikalasta pastaa, joka maistuu koko perheelle.

Hellapoliisin reseptillä valmistuu nopeasti tonnikalapasta, jota voi helposti maustaa esimerkiksi chilillä, valkosipulilla, ananaspaloilla tai maustetuilla ruokakermoilla. 

Hellapoliisin tonnikalapasta

4 annosta

300 g täysjyvä fusilli -pastaa
vettä
ripaus suolaa
2 prk tonnikalapaloja
400 g tomaattimurskaa
70 g tomaattipyreetä
200 g pakasteherneitä
2 hienonnettua valkosipulinkynttä
200 g sulatejuustoa tai 120 g smetanaa
tuoretta basilikaa
suolaa maun mukaan
mustapippuria myllystä

Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä, valuta.

Laita tonnikalapalat, tomaattimurska, tomaattipyree, pakasteherneet ja hienonnetut valkosipulinkynnet kattilaan. Anna kiehua hiljalleen 5-10 minuuttia.

Lisää sulatejuusto tai smetana ja hienonna joukkoon tuoretta basilikaa. Kiehauta.

Sekoita valutettu pasta joukkoon. Lisää suolaa ja mustapippuria maun mukaan. Tarkista maku!

Tarjoa!

Resepti: Hellapoliisi

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme