Mainos
Mainos

Täydellinen makupari suolaiselle burgerille: Oletko kokeillut tätä lisuketta hampurilaisen välissä?

Makea punasipulikompotti toimii suolaisen burgerin makuparina täydellisesti, lupaa Sivumaku-bloggaaja Jani Kinnunen.

Sivumaku-ruokablogin Jani Kinnunen loihti mehevän syysburgerin, joka sai makua suppilovahveroista, Stilton-sinihomejuustosta sekä kotitekoisesta punasipulikompotista.

– Tässäpä tummasävyinen burgeri, jossa suolainen, yksi mun lemppareista, Stilton-juusto saa vastaparikseen makeahkoa punasipulikompottia. Homma viimeistellään paistetuilla suppilovahveroilla.

Kinnusen mukaan punasipulikompotti toimii monenlaisen ruoan kanssa.

– Kokeile vaikka pihvien ja savustetun lohen kera ja tietenkin lämpimien voileipien kruunaajana. Tai jätä tästä reseptistä jäljelle vain Stilton ja nauti sen kumppanina, Kinnunen vinkkaa.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme