Mainos
Mainos

Täydellinen pari tuliselle ruoalle – tätä et ole tullut ajatelleeksi!

Makeat siiderit ovat täydellinen ruokajuoma sekä suolaisille että tulisille ruoille.

Ensiajatus monella saattaa olla, että makea siideri sopii lähinnä jälkiruokien kanssa runsaan sokeripitoisuutensa takia. Näin ei kuitenkaan ole. Itse asiassa makea siideri on täydellinen kumppani suolaiselle ja tuliselle ruoalle.

– Makeus sopii hyvin suolaisen kanssa. Makean ja suolaisen vastakkainasettelu toimii aina hyvin. Arkipäivän esimerkki tästä on pizzan ja colan liitto, jossa on hyvin voimakas kontrasti makean ja suolaisuudenn välillä, kertoo Sinebrychoffin ruoka- ja juoma-asiantuntija Anikó Lehtonen

Makeus tasapainottaa hyvin myös ruoan tulisuutta, mikä tekee makeasta siideristä täydellisen ruokajuoman meksikolaiselle tai aasialaiselle ruoalle. 

– Esimerkiksi tex-mex-ruoan kanssa sokerilla makeutettu omenasiideri on yksi parhaita vaihtoehtoja. Viinikään ei ole mahdottomuus, mutta sopivaa viiniä on vähän haasteellisempi löytää aasialaiselle ruoalle ja esimerkiksi sushille.

Kuivat siiderit vaativat ruoalta pehmentävää rasvaa. Kuivaa siideriä kannattaakin tarjota esimerkiksi kermaisten tai juustoisten ruokien kanssa. Tuliset maut sen sijaan kannattaa jättää väliin.


Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme