Mainos
Mainos

Täydellisen jauhelihakastikkeen salainen raaka-aine – lisää tätä "ihan ripaus vain"!

Huippukokki muistuttaa jauhelihakastikkeen tärkeästä raaka-aineesta, jota harva tulee lisänneeksi perinteiseen suomalaiseen arkiruokaan

Ravintola Demon ja Ravintola Groteskin perustaja Teemu Aura vinkkasi Makuja.fi:lle Pienen Sokeritehtaan avajaistilaisuudessa Helsingissä, että tiettyyn perinneruokaan kannattaisi aina lisätä ripaus sokeria.

– Ei sitä kuitenkaan hirveästi kannata lisätä. Ihan ripaus vain! Aura vinkkaa.

Sokeri tuo jauhelihakastikkeeseen vastapainoa

Aura muistuttaa, että tomaatti ja sokeri ovat erityisen sopiva makupari. Tästä syystä useimpiin tomaattia sisältäviin ruokiin – tomaattikastikkeesta tomaatti-sipulisalaattiin – kannattaakin lisätä aavistus sokeria.

– Sokeri tuo makeutta ruokiin ja se toimii aika hyvin myös siten, että se tuo kastikkeeseen vastapainoa, Aura kertoo.

 

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme