Mainos
Mainos

Tee itse herkullista raakasuklaata – poimi helppo resepti!

Raakasuklaa on todellista superruokaa, joka ennen kaikkea maistuu hyvältä. Raakasuklaan valmistaminen ei ole vaikeaa ja sen tuunaaminen omaan makuun sopivaksi on helppoa.

Raakasuklaata valmistettaessa mauilla on sallittua leikkiä. Voit lisätä mausteita suklaan joukkoon oman maun mukaan. Esimerkiksi tulinen chili sopii erinomaisesti suklaan seuraksi.

Kokeile ruoka-asiantuntija Jaakko Halmetojan herkullista raakasuklaareseptiä, jonka valmistamisessa ei tarvitse nähdä paljon vaivaa!

Helppo raakasuklaa

(20 konvehtia a 10g / kpl)

125g kaakaovoita

4 rkl Kookospalmusokeria (tai 2 rkl kotimaista hunajaa)

5 rkl raakakaakaojauhetta

3 rkl lucuma-jauhetta

2 rkl maca-jauhetta

Ripaus laadukasta suolaa (raffinoimaton merisuola tmv.)

Mausteita maun mukaan (vanilja, kaneli, chili, murskatut pähkinät jne.)

Pilko kaakaovoi pieneksi ja lisää se lasiseen tai metalliseen kulhoon. Nosta kulho hellalle kuumaan vesihauteeseen (kattilan päälle tai kellumaan varovasti veteen). Sulata kaakaovoi juoksevaksi, ja lisää loput raaka-aineet sekoittaen massa tasaiseksi lusikkaa tai vispilää hyödyntäen. Kaada massa sopiviin suklaamuotteihin tai lautaselle ja pakasta 15–60 min. Nauti suklaasta leveän hymyn kera. 

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme