Mainos
Mainos

Tee itse superherkullinen friteeraustaikina: "Parempi kuin netin useimmat ohjeet"

Sivumaku-ruokablogia kirjoittava Jani Kinnunen jakaa blogissaan erityisen hyvän friteeraustaikinan reseptin.

Jani Kinnunen tunnustautuu blogissaan etenkin friteerattujen kasvisten ystäväksi. Puutarhasta löytyneiden, syötäväksi kelpaavien kurpitsankukkien innoittamana Kinnunen kehitti friteeraustaikinan, joka on rasvaisuudestaan huolimatta ilmavaa.

– Muotoilin ohjeista omani ja siitä tuli erittäin hyvä ja parempi kuin aiemmin kertomani, Kinnunen toteaa.

– Haluan frittiherkkua verhoavan taikinan taikinan olevan ilmavan rapsakka ja maukas. Tämä ei ole vielä täydellinen, mutta se paras, mitä olen saanut aikaan ja reippaasti parempi kuin netin useimmat ohjeet ovat, hän jatkaa.

Bloggaaja vinkkaa, että hänen taikinallaan voi verhota huoletta kaikenlaisia herkkuja uppopaistoa silmällä pitäen.

– Itse olin onnellisessa asemassa ja pääsin noukkimaan tusinan verran puutarhan kurpitsankukkia fritattavaksi, Kinnunen kertoo.

Katso Jani Kinnusen frittitaikinaresepti Sivumaku-blogista täältä.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme