Mainos
Mainos

Tiesitkö: Näin kauan pizzataikinaa pitää kohottaa, jotta siitä tulee täydellinen

Makuja-osion Sivumaku-blogissa perehdyttiin täydellisen pizzan salaisuuteen ja lopputuloksena syntyi neljä erilaista versiota klassikkoherkusta.

Sivumaku-ruokablogia pitävä Jani Kinnunen kokeili blogissaan neljää erilaista tapaa valmistaa täydellista pizzaa. Pizzaviikon aikana Kinnusen uunissa paistuivat muun muassa herkullinen pikapizza sekä Australian Master Chef -ohjelman antamien oppien mukaan valmistettu lätty.

Viimeisenä, vaan ei vähäisempänä uuniin laitettiin paistumaan pizza, jonka taikina kohosi jääkaapissa useamman päivän.

– Pizzaviikon viimeinen taikina hyödynsi kylmäfermentaatiota toden teolla. Kolmas taikina kohosi jääkaapissa vuorokauden, mutta muutama asiaan perehtynyt pizzanpaistaja on sivuillansa todennut, että täydellinen lopputulos vaatii vielä enemmän aikaa, Kinnunen kirjoittaa blogissaan.

Katso Sivumaku-blogista, kuinka kauan täydellisen pizzapohjan valmistuminen kestää ja kokeile reseptiä itse!

(MTV3)

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot