Mainos
Mainos

Tiesitkö: Näin kauan pizzataikinaa pitää kohottaa, jotta siitä tulee täydellinen

Makuja-osion Sivumaku-blogissa perehdyttiin täydellisen pizzan salaisuuteen ja lopputuloksena syntyi neljä erilaista versiota klassikkoherkusta.

Sivumaku-ruokablogia pitävä Jani Kinnunen kokeili blogissaan neljää erilaista tapaa valmistaa täydellista pizzaa. Pizzaviikon aikana Kinnusen uunissa paistuivat muun muassa herkullinen pikapizza sekä Australian Master Chef -ohjelman antamien oppien mukaan valmistettu lätty.

Viimeisenä, vaan ei vähäisempänä uuniin laitettiin paistumaan pizza, jonka taikina kohosi jääkaapissa useamman päivän.

– Pizzaviikon viimeinen taikina hyödynsi kylmäfermentaatiota toden teolla. Kolmas taikina kohosi jääkaapissa vuorokauden, mutta muutama asiaan perehtynyt pizzanpaistaja on sivuillansa todennut, että täydellinen lopputulos vaatii vielä enemmän aikaa, Kinnunen kirjoittaa blogissaan.

Katso Sivumaku-blogista, kuinka kauan täydellisen pizzapohjan valmistuminen kestää ja kokeile reseptiä itse!

(MTV3)

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme