Mainos
Mainos

Tiesitkö? Näin saat avokadon säilymään huomattavasti pidempään

Tuliko ostettua pussillinen avokadoja, jotka uhkaavat tummua keittiössä ennen kuin ehdit käyttää ne? Älä anna avokadojen mennä pahaksi vaan pistä ne pakastimeen.

Avokado sopii niin leivän päälle, salaatteihin kuin smoothieihin, mutta hedelmät myös pilaantuvat nopeasti. Jos avokadot uhkaavat mennä pahaksi, kannattaa ne laittaa pakastimeen. 

Pakastaminen muuttaa avokadon rakennetta, joten pakastettu avokado toimii parhaiten esimerkiksi guacamolessa.

Kuori avokadot, muusaa ne ja purista joukkoon pieni määrä sitruunamehua. Laita avokadosose pakastuspussiin ja poista pussista ilma ennen kuin suljet sen. Litistä pussi ja pakasta.

Kun haluat käyttää pakastetun avokadon, laita pussi juoksevan veden alle. 

Voit pakastaa avokadot myös kuorittuina ja puolikkaiksi leikattuina laakeassa astiassa.


Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme