Mainos
Mainos

Tiesitkö tämän presidentti Donald Trumpista? Yrittänyt valloittaa maailmaa pihveillä ja vodkalla

Presidentti Donald Trumpin nimellä varustetut elintarvikkeet eivät ole saavuttaneet suurta suosiota.

Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump on parhaiten tunnettu nykyisen asemansa lisäksi kiinteistömogulina. Trumpilla on kuitenkin mennyt hyvin useilla muillakin eri aloilla, joista yksi ehkä vähiten tunnettu on ruoka-ala.

Trump-brändillä on ollut useampi eri tuote myynnissä, mutta mikään tuote ei oikeastaan ole saavuttanut suurta suosiota, joten tuotteiden valmistaminen on pääosin lopetettu. Tunnetuimpia Trumpin nimellä kulkevia tuotteita ovat vodka, pihvit ja jäävesi.

Trump-vodka

Monet tunnetut henkilöt kuten myös Donald Trump ovat laajentaneet alkoholijuomabisnekseen. Trumpin omaa vodkaa myytiin kullanvärisissä, nelikulmaisissa pulloissa, jotka toivat mieleen yhden hänen torneistaan. Jokaiselle sivulla oli painettu iso T-kirjain. Vodkaa sai niin tavallisen, vadelman, rypäleen, appelsiinin kuin sitruunan makuisena. Tuote lanseerattiin vuonna 2007, mutta jo seuraavana vuonna tuotemerkki hylättiin, sillä Trump-vodka ei mennyt kaupaksi.

Presidentin alkoholibisneksen tarina ei kuitenkaan ole vielä täysin päättynyt: Trumpin vodkapulloja on edelleen myynnissä eBayssä varsin kovaan hintaan. Tyhjien pullojen hinnat vaihtelevat parista kympistä jopa satoihin euroihin, täydestä pullosta joutuu pulittamaan monta sataa euroa!

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Trump-pihvit

Trumpin nimellä kulkevia pihvejä myytiin samoin ensimmäisen kerran vuonna 2007. Trump-pihveillä herkuttelu ei ollut mitään halpaa puuhaa: The Classic Collection -nimellä kulkenut valkoima, joka sisälsi kaksi filet mignon -pihviä, kaksi rib eye -kyljystä ja 12 hampurilaista maksoi 199 dollaria eli nykyisellä kurssilla noin 167 euroa. Joidenkin arvostelujen mukaan Trump pihvit eivät olleet erityisen hyviä.

Ainakin vielä viime vuonna Donald Trump viittaisi puheessaan, että pihvejä olisi myynnissä. Varmasti pisimpään presidentin nimikkolihaa oli tarjolla Trump-konserniin kuuluvissa kiinteistöissä.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Trumpin pihvejä muistellaan edelleen twitterissä esimerkiksi presidenttiin liittyvän tuoreen uutisoinnin yhteydessä.

Trump-jäävesi

Trumpin nettisivuston mukaan presidentin vesi on puhtaimpia pullotettuja lähdevesiä koko maailmassa. Joidenkin lähteiden mukaan vesi on peräisin Pennsylvaniasta, Yhdysvalloista.

Pullotettua Trumpin nimellä ja naamalla varustettua vettä löytyy Trump-konsernin omistamista ravintoloista, golf-klubeista ja hotelleista ympäri maailman kertovat Trump-organisaation nettisivut. Valitettavasti vettä ei kuitenkaan myydä missään muualla.

Lähde: FoxNews, Trump.com, Twitter

 ***

Näin paistat täydellisen pihvin – katso video!


Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme