Mainos
Mainos

Tiesitkö? Viallisen alkoholijuoman saa palauttaa Alkoon – tuhansia tapauksia vuodessa

Toisinaan alkoholijuoma voi olla pilalla jo siinä vaiheessa, kun pullo vasta avataan. Tällaisessa tapauksessa pullo kannattaa palauttaa Alkoon. 

Jos Alkosta ostetussa alkoholijuomassa on virhe, joka on ollut juomassa jo myyntihetkellä, saa pullon palauttaa takaisin Alkoon.

– Korkkivikainen viini on tyypillinen esimerkki siitä, että virhe on ilman muuta ollut juomassa jo myyntihetkellä, kertoo Taina Vilkuna, Alkon tuoteviestintäpäällikkö. 

Palautustilanteessa on mahdollista saada rahat takaisin tai vaihtaa tuote uuteen vastaavaan pulloon, valinta on asiakkaan. 

Suomalaiset eivät hyödynnä palautusmahdollisuutta aina, kun se olisi paikallaan. Palautuksia tulee tuhansia vuodessa, mutta Vilkuna uskoo, etteivät ihmiset viitsi lähteä palauttamaan juomia aina, kun esimerkiksi viinistä löytyy korkkivika. 

– Nykyään arvioidaan, että muutama prosentti luonnonkorkeilla suljetuista viineistä on korkkivikaisia, ja niin paljon palautuksia ei tule. 

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme