Mainos
Mainos

"Timanttia kaikenlaisessa grillaamisessa" – valmista itse helpot kastikkeet

Unohda valmistuotteet ja loihdi itse herkulliset kastikkeet grilliruoan seuraksi!

Sivumaku-blogia kirjoittava Jani Kinnunen suosittelee grilliruokien ystäville itse tehtyä mojo de ajo -kastiketta sekä basilikaisen yrttistä salsa verdeä. Bloggarin mukaan kumpikin kastike sopii aivan loistavasti erilaisten grilliherkkujen seuraksi. Tällä kertaa Kinnunen itse valmisti kastikkeet grillatulle munakoisolle.

– Munakoiso saa höysteeksi lattarihenkistä mojo de ajo -kastiketta sekä lopussa piristeeksi basilikkaisen yrttistä salsa verdeä. Molemmat soosit ovat timanttia kaikenlaisessa grillaamisessa, Kinnunen kirjoittaa.

Kastikkeiden valmistamista ei suinkaan tarvitse jättää viime tinkaan, sillä ne voi tehdä valmiiksi jo vaikkapa edellisenä päivänä.

– Kastikkeet voi tehdä jo edellisenä päivänä, jolloin grillaus sujuu nopsaan ja helposti. Mojo de ajoa kantsii tehdä kerralla isompi satsi ja laittaa jääkaappiin. Se säilyy siellä kuukauden, Kinnunen vinkkaa.

Katso mojo de ajon ja salsa verden reseptit Sivumaku-blogista täältä!

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme