Mainos
Mainos

"Todella tylyä ja epäkunnioittavaa" – tarjoilija sai asiakkailtaan törkeän "tipin"

Yhdysvaltojen Virginiassa lounasravintolassa työskentelevä 18-vuotias Sadie Elledge sai vastikään asiakkailtaan hyvin odottamattoman ja ikävän viestin. Ravintolassa asioinut huonokäytöksinen pariskunta ei ole ravintolan omistajan mukaan enää tervetullut ruokailemaan.

Jess' Lunch -lounasravintolassa työskentelevä Sadie Elledge johdatti vastikään lounastamaan tulleen miehen ja naisen sopivaan pöytään. Pian hänelle kävi kuitenkin selvästi, että pariskunta ei ollut mielissään saamastaan palvelusta.

– He eivät puhuneet minulle. He vain nyökyttelivät päitänsä, Elledge kertoo WHSV-sivustolle.

Tämän jälkeen ruoka saapui pariskunnan pöytään ja lounaan jälkeen he poistuivat paikalta. Elledgelle selvisi vasta paria tuntia myöhemmin, että pariskunta oli jättänyt hänelle tipin sijaan kuittiin viestin.

– Nainen ei jättänyt rahaa, vaan kirjoitti kuitin, että: "Annamme tippiä vain paikallisille", tarjoilija kertoo.

Syy rasistiseen viestiin lienee se, että Elledgellä on meksikolaisia ja hondurasilaisia sukujuuria.

– Se oli todella tylyä ja epäkunnioittavaa. En ole koskaan tavannut heitä, enkä ole tehnyt heille yhtään mitään.

Elledgen esimies ja lounasravintolan omistaja otti asiakkailta saadun palautteen vakavasti. Hän vakuuttaa, että rasistisen viestin jättänyt pariskunta ei ole enää tervetullut ravintolaan.

– Pelkuruus on sana, jolla kuvailisin sitä, mitä he tekivät. Voisin keksiä ikävämpiäkin sanoja, mutta tyydyn nyt käyttämään sanaa pelkuri. En halua, että he tulevat enää tänne, paitsi jos he katuvat sitä, mitä he tekivät, Floros totesi.

Lähteet: WHSV, Fox News 


Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme