Mainos
Mainos

Toimitusjohtaja paljastaa: Näihin suomalaiskaupunkeihin on tulossa seuraavat Taco Bell -ravintolat

MTV:n Makuja.fi -ruokasivusto pääsi keskiviikkona tutustumaan ensimmäisten joukossa Suomeen rantautuneeseen Taco Bell -pikaruokaravintolaan Helsingin Kalevankadulla. 

Amerikkalaisketju Taco Bellin ensimmäinen ravintola Suomessa avautuu Helsingin Kalevankadulle torstaina 9.11.

Suomalainen media kutsuttiin keskiviikkona paikalle tutustumaan tacoja, burritoja, quesadilloja ja nachoja myyvän pikaruokaketjuun.

Ensimmäinen Taco Bell -ravintola sijaitsee aivan Helsingin keskustassa, Mannerheimintien kupeessa Stockmannia vastapäätä. 

Taco Bellin toi Suomeen hotelli- ja ravintola-alanyhtiö Restel, joka vastaa myös muun muassa Burger Kingin ja Rax Pizzabuffetin toiminnasta maassamme.

Ravintolan ruokalista sisältää valikoiman Taco Bellin klassikkoannoksia, kuten Crunchy Tacon, Quesadillan, Nachos Supremen sekä Crunchwrap Supremen. Klassikoiden lisäksi ruokalistalta löytyy myös räätälöityjä ruokia suomalaiseen makuun – muun muassa nyhtökauraa. 

Seuraavana isoimmat Suomen kaupungit

Helsingin keskustan ravintola Kalevankadulla aukeaa torstaina 9.11. Seuraavat ravintolat aukeavat Espooseen: Sellon Taco Bell avaa ovensa 16.11. ja Ison Omenan 23.11. Mutta entä sitten muu Suomi?

Tiesitkö? Suomi on Islannin jälkeen toinen Pohjoismaa, jossa avataan Taco Bell -ravintola. 

– Tänä vuonna avaamme kolme ravintolaa ja tavoitteena on avata ennen vuotta 2019 10 ravintolaa ympäri Suomen. Lisäksi suunnitteilla on liikkuva Taco Bell, että voidaan mennä festareille esimerkiksi, kertoo Restelin toimitusjohtaja Mikael Backman.

Backmanin mukaan Espoon jälkeen tarkoituksena on avata ravintolat esimerkiksi Vantaalle, Tampereelle, Ouluun ja Turkuun.

Koko Taco Bell -ketjun tulo Suomeen on riippunut hyvin paljon Restelin Mikael Backmanin innostuksesta ketjua kohtaan. Hän sai kovan työn tuloksena järjestettyä palaverin Taco Bellin edustajien kanssa ketjun toiminnan laajentamisesta Suomen markkinoille.

– Se on unelmieni täyttymys, että saimme ketjun Suomeen. Aina kun menemme vaimoni kanssa Yhdysvaltoihin, minun täytyy ensimmäisenä päästä Taco Belliin syömään. Viime Miamin reissulla vaimoni nauroi, että 36 tunnin sisällä olin ehtinyt käydä kolme kertaa Taco Bellissä syömässä, Backman kertoo. 

***

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme