Mainos
Mainos

Tomi Björck neuvoo: Unohda perinteinen pääsiäislammas – tee sen sijaan tätä!

Perinteisen pääsiäislampaan sijaan juhlapöytään voi pyhiksi valmistaa herkullista makkaraa, vinkkaa keittiömestari Tomi Björck.

Jos pääsiäispöytään haluaa hieman uudenlaista twistiä, kannattaa keittiömestari Tomi Björckin mukaan harkita perinteisen lammaspaistin sijaan esimerkiksi lammasmakkaraa.

– Lammasmakkara voisi olla hyvä vaihtoehto perinteiselle pääsiäislampaalle. Makkaran tekeminen on kivaa puuhaa ja siinä on pääsiäisen pyhille vähän tekemistä. Itse tehty Merguez-makkara on todella hyvää. Makkaraan tulee tuoreyrttejä ja kuivia mausteita mukaan.

Merguez-makkara on voimakkaasti maustettu pohjoisafrikkalainen herkku, joka valmistetaan perinteisesti jauhetusta lampaan-, vuohen- tai naudanlihasta.

Katso videolta Tomi Björckin vinkit Merguez-makkaran ja lisukkeiden valmistamiseen:

Katsomo-video ei ole saatavilla

Petra Kiiski, petra.kiiski@mtv.fi

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme