Mainos
Mainos

Tulinen kanawokki valmistuu alle puolessa tunnissa – kokeile helppoa reseptiä

Kanawokki on helppoa ja herkullista arkiruokaa, joka valmistuu kotikeittiössä käden käänteessä.

VINKKI! Reseptiin sopivat valmiit broilerinsuikaleet, rintafileet, sisäfileet tai paistileikkeet. Erityisen mehukkaan lopputuloksen saa broilerin paistileikkeistä.

Kaipaatko vaihtelua perinteiseen kanakastikkeeseen? Kokeile tulisen kanawokin reseptiä, johon voit lisätä potkua oman makusi mukaan. Tähän reseptiin on helppo testata omaa sietokykyä chilin suhteen. Kokeile rohkeasti!

Tulinen kanawokki

500 g broileria
1 punasipuli
2 paprikaa
3 porkkanaa
4 rkl tomaattipyrettä
lasi vettä
chiliä
suolaa
pippuria
rasvaa paistamiseen

Suikaloi paprika ja porkkana.

Leikkaa broileri suikaleiksi. Siirrä suikaleet pannulle paistumaan.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää joukkoon sipuli, paprika ja porkkana. Sekoita.

Lisää wokkiin 4 rkl tomaattipyreetä ja lasi vettä. Sekoita.

Anna hautua 20 minuuttia.

Mausta chilillä makusi mukaan. Lisää vielä tarvittaessa suolaa ja pippuria.

Tarjoile nuudelien kanssa.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme