Mainos
Mainos

Tuplajuustohampurilaisen sisältä paljastui yllätys: "Voiko tämä ihan oikeasti olla totta?"

Amerikkalainen Dave Cook sai kokea elämänsä yllätyksen, kun hän tilasi Virginiassa sijaitsevassa McDonald'sissa tuplajuustohampurilaisen.

Äitinsä kanssa tutussa pikaruokalassa asioineen Dave Cookin oli tarkoitus tilata McDonald'sissa aivan tavallinen tuplajuustohampurilainen, mutta tilanteessa tapahtui yllättäen erikoinen käänne. Pihvien ja juustosiivujen lisäksi Cookin hampurilaisen sisällä oli täytteenä 20 dollarin seteli.

– Ajattelin, että mitä ihmettä – hampurilaisessani on 20 dollarin seteli! Cook kertoo.

– Olen kuullut, että ihmiset ovat löytäneet outoja asioita salaatistaan, mutta en ole koskaan kuullut, että hampurilaisen sisältä löytyisi jotain. En ollut uskoa tilannetta todeksi. Mietin, että: "Voiko tämä ihan oikeasti olla totta?", Cook jatkaa.

Cook ei ottanut paikan päällä yhteyttä ravintolan henkilökuntaan, sillä hän pelkäsi, että he vaatisivat häntä luopumaan löytämästään setelistä. Sittemmin McDonald'silla ollaan oltu ihmeissään kummallisen löydöksen vuoksi.

Lähde: WTVR


Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme