Mainos
Mainos

Tutkimus: amerikkalainen kuluttaa vuosittain tuhat dollaria erikoiskahveihin!

Työssäkäyvien amerikkalaisten kulutustottumuksia kartoittanut kyselytutkimus kertoo että yhdysvaltalaiset nuoret aikuiset käyttävät vuosittain keskimäärin yli tuhat dollaria kahviin. Lounaisiin amerikkalaiset käyttävät puolestaan keskimäärin 2000 dollaria vuodessa.

Kyselytutkimuksen mukaan työssäkäyvät aikuiset käyttävät lounaisiinsa noin 37 dollaria viikossa. Tutkimus tarkentaa että miehet kuluttavat rahaa syömisiinsä enemmän kuin naiset, sillä miesten viikoittain käyttämä summa on keskimäärin 47 dollaria, kun naisilla se on vain 27 dollaria.

Suurin kulutustottumuksiin vaikuttanut tekijä oli tutkimuksen mukaan kuluttajien ikä. Eniten rahaa kahviin ja lounaisiin käyttivät 18-34 -vuotiaat.

Lähteet: Taloussanomat, Reuters

(MTV3)

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot