Mainos
Mainos

Tympiikö jouluruoka? Helppo ja herkullinen lohipasta syntyy vaivattomasti joulupöydän tähteistä

Sivumaku-blogin Jani Kinnunen muistuttaa, että yksinkertaisista ainesosista koostuvan pastan herkullisuuden salaisuus piilee laadukkaissa raaka-aineissa.

Sivumaku-ruokabloggaaja Jani Kinnunen kertoo, ettei tilaa ravintolassa lohipastaa, sillä pelkää sen olevan halvinta mahdollista kassilohta. 

– Mitä yksinkertaisempi pasta, sitä enemmän raaka-aineiden laatu merkitsee. Itse en ole maistanut koskaan hyvää, vakuumiin pakattua savulohta.

Joulupöydästä tähteiksi jääneet laatukalat sopivatkin loistavasti pastan joukkoon.

– Tämä resepti toimii monella joulupöydän tähdekalalla. Kylmäsavulohella, graavilohella, lohirillettellä… Kalan, sitruunan hapon ja kaikkea pyöristävän kerman kombo on uskomattoman toimiva ja helppo, Kinnunen vinkkaa.

Lue lisää ja katso resepti Sivumaku-blogista.

***


Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme