Mainos
Mainos

Työntekijä uhkasi sylkäistä asiakkaan hampurilaiseen: "Hän ei jatka enää työskentelyä Hesburgerilla"

Suomessa pikaruokaravintolan työntekijä uhkasi vastikään sylkeä asiakkaan hampurilaiseen. Hesburgerin viestintäpäällikkö vahvistaa, että kyseinen työntekijä ei työskentele enää Hesburgerille.

Kohu syntyi, kun Hesburgerin työntekijä julkaisi Twitterissä twiitin koskien sitä, että hän voisi sylkäistä asiakkaan hampurilaiseen. Syy tämän uhkauksen taustalla oli se, että asiakas oli saapunut Hesburgeriin päässään lippalakki, joka viittasi Yhdysvaltojen tuoreen presidentin, Donald Trumpin kannattamiseen.

– 20 minuuttia ennen sulkemisaikaa sisälle astuu jäbä Make America Great Again -lippalakki päässä. Ois tehnyt mieli sylkästä sen purilaiseen, Iltalehti kertoo pikaruokaravintolan työntekijän twiitanneen.

"Hän ei jatka enää työskentelyä Hesburgerilla"

MTV tavoitti Hesburgerin viestintäpäällikön, Heini Santoksen kommentoimaan tapahtunutta.

– Se on yhteisymmärryksessä sovittu, että hän ei jatka enää työskentelyä Hesburgerilla, Santos vahvistaa MTV:lle.

– Emme tiedota asiasta enempää vedoten hänen yksityisyyteensä ja toivomme muidenkin kunnioittavan hänen yksityisyyttään. Yleinen ohjeemme sosiaalisen median käyttöön on, että Hesburger-ketju vastaa Hesburgeria koskeviin some-keskusteluihin, Santos jatkaa.

Päivitys 14.11.2016 klo 15:48: Lisätty Santoksen kommentti liittyen Hesburgerin some-käytäntöihin.

Asiasta uutisoi ensimäisenä Iltalehti.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme