Mainos
Mainos

Uhka vai mahdollisuus? Suosikkikarkki sekoitti Suomen – yhdistellään nyt kaikkeen

Vihreät kuulat jakavat mielipiteitä jo maultaan, mutta marmeladin ystävätkin saattavat hätkähtää uusimmasta käyttötavasta.

Viinirypäleet ja juustot ovat vakiintunut pari, mutta ruokasivusto Soppa365 ehdottaa sinihomejuuston pariksi nyt uutta vihreää ruokaa – nimittäin Vihreää kuulaa.

Vihreiden kuulien puolipallot on helppo erotella toisistaan ja lisätä puoliskojen väliin sinihomejuustoa. Cocktailtikku vielä suolaisenmakean pikkupalan läpi ja slideri on valmis.

Yksinkertainen yhdistelmä saattaa toimia esimerkiksi pikkujoulutarjoiltavana. Jos siis sattuu olemaan Vihreiden kuulien sekä sinihomejuuston ystävä ja tarpeeksi rohkea niiden yhdistelmää kokeillakseen.

Monta käyttötapaa Vihreille kuulille

Perinteinen vihreä marmeladi on viimeisen vuoden päivittänyt muotoaan esimerkiksi Jaffa-kekseissä ja joulutortuissa. Jäämme innolla odottamaan jo vuodesta 1929 suomalaisille maistuneen makeisen seuraavaa muuntautumista.

Instagramista voi napata herkullisia ideoita kuulien käyttöön:

Mainio koristeluidea Vihreistä kuulista:


Vihreitä kuulia voi lisätä myös rocky roadin joukkoon:

Myös kakun voi koristella kuulilla:

***


Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme