Mainos
Mainos

Uppopaistettu burrito on vaivan arvoinen – "runsaita ja moniulotteisia makuja"

Sivumaku-blogin chimichanga, eli uppopaistettu burrito on kokeilemisen arvoinen herkku, vaikka vaatiikin kotikokilta hieman vaivaa.

Sivumaku-blogia pitävä Jani Kinnunen on kesällä uppoutunut meksikolaisten herkkujen saloihin. Bloggaaja on testannut Shay Olan Meksikolaista meksikolaisittain -kirjasta useampia reseptejä, kuten supertulista kastiketta sekä chipotleriisiä. Meksikolaisruokien kotikokkailu huipentui kuitenkin uppopaistettuun burritoon eli chimichangaan.

– Chimichangan voi täyttää millä huvittaa, mutta kirjan versio vaikutti niin hyvältä, että otin el toroa sarvista. Puoli päivää se vei keittiössä, mutta lopputulos palkitsi. Kantapään kautta mentyäni voin antaa vinkiksi, että kantsii tehdä osa tai kaikki täytteistä vaikka edellisenä päivänä/päivinä, jotta kertarupeama ei koidu turhan suureksi, Kinnunen vinkkaa.

Kinnusen mukaan hyvään lopputulokseen voi periaatteessa päästä myös kokkaamalla maistuvan chili con carnen.

– Mutta tämän ohjeen runsaita ja moniulotteisia makuja se ei silti varmasti ylitä.

Katso chimichangan eli uppopaistetun burriton resepti Sivumaku-blogista.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme