Mainos
Mainos

Uskoisitko? Suomalaisen pihan "roska" on herkkuruokaa Japanissa

Japanilaisten herkkuja on ihmetelty muualla maailmassa aiemminkin. Nyt Japanissa syödään syksyisistä puistoista tuttua lehteä.

Ruskan värittämät vaahteranlehdet eivät ole pelkästään kaunista katseltavaa. Jos japanilaisia on uskominen, ne ovat myös herkullista naposteltavaa. The Huffington Postin julkaisemassa artikkelissa kerrotaan, että ruoka on erityisen suosittua Osakan liepeillä Minoh Cityssä.

Momijii tempuraksi kutsuttu naposteltava valmistetaan siten, että lehtiä säilytetään vuoden ajan suolatynnyrissä, jonka jälkeen ne upotetaan makeaan taikinaan ja uppopaistetaan.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme