Mainos
Mainos

Uskomaton niksi pitää banaanit tuoreina pidempään – helppo toteuttaa

Jos banaanit tuntuvat tummuvan nopeasti, kannattaa ottaa käyttöön helppo kikka, joka hidastaa ikävää reaktiota.

Banaanien kannoista ja kärjistä vapautuu etyleeni-kaasua, joka edesauttaa hedelmän mätänemistä. Tätä reaktiota voi kuitenkin hidastaa yllättävällä niksillä.

Ota avuksi tuorekelmu

Kun banaanien kannat käärii tuorekelmuun, säilyvät banaanit pidempään, sillä kelmu vaikeuttaa etyleeni-kaasun leviämistä – ja hidastaa samalla sen vaikutusta banaaniin. Helpolla niksillä banaanit säilyvät keltaisina tavallista pidempään.

Katso videolta, kuinka kelmu kannattaa kääriä banaanien kantojen ympärille!

Lähde: YouTube

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme