Mainos
Mainos

Uskomatonta, mutta totta – tämä pastakikka puolittaa valmistusajan!

Keitätkö pastan aina kattilassa? Yllättäen pastan keittoaika puolittuu, kun kattilan heittää hiiteen, ja sen tilalle valitsee paistinpannun!

Tänään vietetään kansainvälistä pastapäivää, mutta kärsimättömimmät meistä inhoavat pastan keittämistä, koska ison vesipadallisen kiehumista saa odotella hyvän tovin. Veden kiehuminen ja pastan valmistus nopeutuvat huomattavasti yllättävän kikan avulla: valmista pasta kattilan sijasta paistinpannussa!

Laakean muodon ansiosta vesi kiehahtaa paljon nopeammin kuin korkeassa kattilassa. Lisäksi pastat mahtuvat pannulle saman tien lappeeltaan, etkä joudu partioimaan pastapadan vieressä tökkien pastoja alemmas pataan.

Katso videolta, miten vinkki toimii käytännössä!

Lähde: Allt Om Mat

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme