Mainos
Mainos

Uudenlainen lasagne yllättää: Salaisuutena superterveellinen ainesosa!

Lasagnesta tulee helposti hyvin raskasta ruokaa. Korvaamalla jauhelihan yllättävällä ja terveellisellä ainesosalla klassikkoherkku on hieman kauempana tuhdista – ja silti erityisen maukasta.

Makuja.fi-sivuston Sivumaku-blogia kirjoittava Jani Kinnunen sai käsiinsä Sari Korpelan tuoreen keittokirjan Kale – kaikkea hyvää lehtikaalista, joka inspiroi häntä valmistamaan lasagnea lehtikaalista. Kinnusen muokkaamassa reseptissä jauheliha korvataan lehtikaalilla, tutulla ja terveellisellä superruoalla.

– Mikä ihana tekosyy kokata hiukan maanantailohtua lehtikaalilasagnen muodossa, Kinnunen kirjoittaa.

Vaikka lehtikaali olisi tähän asti vieras raaka-aine, kehottaa bloggari kokeilemaan rohkeasti jauhelihan korvaamista terveellisellä herkulla.

– Lehtikaali on elänyt trendien huipulla jo muutaman vuoden, mutta uskon, että se on yhä useimmille suomalaisille ainakin hiukan vieras, Kinnunen toteaa.

– Lasagne elää helposti kausien mukaan, joten hyödynnä sesongit ympäri vuoden, hän kehottaa.

Katso lehtikaali-lasagnen resepti Sivumaku-blogista!

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme