Mainos
Mainos

Uudistaako McDonald's hampurilaisensa? Kokeiluun uudenlaiset jauhelihapihvit

McDonald's ottaa tietyissä ravintoloissaan Amerikassa kokeiluun pihvit, jollaisia Mäkkärissä ei ole aiemmin nähty.

Pikaruokaketju McDonald's on tehnyt viime aikoina harvakseltaan erilaisia uudistuksia, joiden toimivuutta testataan aina muutamissa ravintoloissa kerrallaan. Uusin kokeilu tällä saralla on pihvejä koskeva muutos, joka toteutetaan Dallasissa, Yhdysvalloissa.

Kokeiluun pihvit, joita ei ole pakastettu

14 eri ravintolassa Dallasin alueella aiotaan kokeilla entistä tuoreempien jauhelihapihvien käyttöä. Tarkoitus on, että valikoituihin tuotteisiin käytetään vain sellaisia jauhelihapihvejä, joita ei ole ennen paistamista pakastettu.

Kokeiluun on valittu mukaan Bacon Clubhouse, Homestyle Burger, ja Double Quarter Pounder with Cheese -hampurilaiset. Kokeilun tarkoitus on selvittää, millaista pikaruokaa ihmiset haluavat kaikkein mieluiten tulevaisuudessa nauttia – ja tuotteista saadut palautteet otetaan innolla vastaan.

– Aivan kuten kaikki muutkin testimme, tämän kokeilun tarkoitus on nähdä, millaiset tuotteet toimivat ja millaiset eivät, McDonald'sia edustava Lisa McComb kertoo.

Jää nähtäväksi menestyykö kokeilu niin hyvin Yhdysvalloissa, että se otetaan vielä jonakin päivänä Suomessa kokeiluun.

Lähde: Foxnews 

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme