Mainos
Mainos

Vain aikuisille: Kupliva joulukalenteri vie joulun odotuksen aivan uudelle tasolle

Aikuisille sopivien joulukalenterien uutuus on ihana kuohuviinikalenteri.

Joulukalenterit ovat joulunodotuksen perinne. Monet varmasti muistavat vanhantyyliset kuvakalenterit ja perinteiset suklaakalenterit, jotka olivat erottamaton osa lapsuuden jokaista joulukuuta. Onneksi lapsuuden odottavaan tunnelmaan voi palata aikuisille suunnatuilla kalentereilla, joiden kanssa odottaminen saattaa olla jopa paljon mielekkäämpää!

Uusin tuote kansainvälisillä markkinoilla on kuohuviinikalenteri, jossa suklaan sijaan luukuista löytyy 24 pientä kuohuviinipulloa. 

Kuohuviinikalenterin jokaisen luukun takana on 20 senttilitran kuohuviinipullo, joka on valmiina nautittavaksi. Kuohuviinejä pääsee maistelemaan kunnolla joulukalenterin avulla, sillä sisältä löytyy muun muassa proseccoa, cavaa ja roseeta niin Italiasta, Espanjasta kuin Australiasta.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jouluaattoa kannattaa kalenterin kanssa jopa odottaa, sillä viimeisestä luukusta paljastuu pieni pullo tyylikästä Laurent-Perrierin samppanjaa. Muuten kuohuviinien merkit vaihtelevat, ja seasta löytyy esimerkiksi Ganciaa, Freixenetiä, Galantia ja Bottega Goldia.

Moni saattoi sanoa jo innoissaan tuotteelle kyllä, mutta valitettavasti kuohuviinikalenteria myyvä englantilainen The Pip Stop ei toimita tuotetta Brittien ulkopuolelle. Kuohuviinikalenteri voi olla kuitenkin varsin helppo tehdä itse, jos askartelutaitoja ja -intoa löytyy. Olutversio tästä kalenterista onnistuu yllättävänkin helposti!

***


Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme